• 1

Cicle INICIAL - edició 2019

Us informem que l'Escola Catalana de l'Esport, conjuntament amb la Federació Catalana d'Esgrima, te previst realitzar durant l'estiu de 2019 un CICLE INICIAL D'ENTRENADOR D'ESGRIMA. Des de fa 3 anys les formacions d'entrenadors d'esgrima han passat a formar part d'Educació i s'han renombrat com a Ensenyaments Esportius de Règim Especial. Aquest ensenyaments esportius s'estucturen de la següent manera: 

Estructura del curs

El curs de nivell inicial consta de 2 blocs:

  • Bloc Específic: en aquest bloc es realitzaran les assignatures específiques d'esgrima.

          Les dates pel curs de bloc específic estan pendents d'aprovació i publicació.

  • Bloc Comú: en aquest bloc es realitzen les assignatures comuns a tots els esports. Aquest bloc es pot realitza a qualsevol Comunitat Autònoma i en diferents formats (presencials, online, etc.). Les dates poden variar en funció de la Comunitat Autònoma on es realitzi. 

          Per conèixer les dates disponibles pels cursos de bloc comú feu click aquí.

Més informació sobre assignatures i volum horari en el següent link:

http://queestudiar.gencat.cat/ca/estudis/esportius/modalitats/esgrima/ 

Titulació 

Finalitzar el Cicle Inicial d'Esgrima dona dret a rebre un certificat de Finalització del Cicle Inicial, així com poder accedir al registre oficial d'entrenadors de cada Comunitat Autònoma (si existeix) i, per tant, dret immediat a poder exercir com entrenador d'esgrima. No obstant no es rebrà la titulació de Grau Mig en Esgrima fins no haver completat el Cicle Final.

Seu

Escola Catalana de l'Esport - Esplugues de Llobregat (Barcelona). 

Preu

El preu oficial ho marca Ensenyament (Educació en Catalunya) i no venen marcats per la FCE. No obstant, a nivell orientatiu, us podem informar que per altres edicions ha tingut un preu total d'uns 700€ (350€ cada bloc aproximadament).

Prova d'Accés o de Nivell:

La prova d'accés es obligatòria en tots els cicles inicials de tots els esports i s'han de realitzar abans de poder accedir al Cicle Inicial. La prova d'esgrima es un examen pràctic presencial, programada pel dia 13 de Juny a les 12:30h, a les instal·lacions de l'Escola Catalana de l'Esport.
El termini d'inscripció per la prova d'accès abraça del 3 al 22 de maig de 2019. 

Inscripció i més informació en el següent link:

http://ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Proves-especifiques-dacces-als-ensenyaments-esportius

Requisits per poder estar exempt de la Prova d'accés en el següent link:

http://ensenyament.gencat.cat/web/.content/home/serveis-tramits/proves/proves-acces/espec-esportius/exempcions/ex-esgrima.pdf