• 1

Fes-te VOLUNTARI!!

 

El dia 4 de febrer de 2017 es disputa la COPA DEL MON SATEL·LIT TERRASSA, prova oficial del circuit internacional d'esgrima, en la modalitat de floret masculí absolut.

Com cada any, si et fas voluntari rebràs una dessuadora oficial de la competició amb un disseny únic d'aquest any. A més, com no tot es treballar, podreu gaudir de cafe i pasta per esmorzar i entrepà amb beguda per dinar completament gratuït.

Les tasques del voluntaris no son incompatibles amb el seguiment de la competició. Per tant, sigui quina sigui la tasca a desenvolupar, tindreu també el plaer de veure els espectaculars combats que sempre estan garantits en aquesta competició.

 
Els únics requisits per ser voluntari són ser major de 12 anys i tenir ganes de viure unes jornades plenes d'esgrima. Si és així, pots inscriure't com a voluntari omplint aquest FORMULARI.


En cas de rebre moltes sol·licituds, prioritzem els voluntaris que puguin col·laborar diversos dies, i especialment els que puguin venir el divendres 20 de gener.
  
Us esperem!