• 1

Cicle INICIAL 2018

Us informem que l'Escola Catalana de l'Esport, conjuntament amb la Federació Catalana d'Esgrima, te previst realitzar aquest estiu un CICLE INICIAL D'ENTRENADOR D'ESGRIMA.

Des de fa 2 anys, les formacions d'entrenadors d'esgrima han passat a formar part d'Educació, amb el nom d'Ensenyaments Esportius de Règim Especial. Aquest ensenyaments esportius es divideixen en

 

Cicle Inicial d'Esgrima en Esplugues de Llobregat (Barcelona):

Consta de 2 blocs:

  • Bloc Específic: del 23 de Juny al 12 de Juliol, en les instal·lacions de l'Escola Catalana de l'Esport.

              En aquest bloc es realitzaran les assignatures específiques d'esgrima.

  • Bloc Comú: del 13 de Juliol al 24 de Juliol, en les instal·lacions de l'Escola Catalana de l'Esport.

               En aquest bloc es realitzen les assignatures comuns a tots els esports. Aquest bloc es pot realitza a qualsevol Comunitat Autònoma i en diferents formats (presencials, online, etc.). Les dates poden                variar en funció de la Comunitat Autònoma on es realitzi.

Finalitzar el Cicle Inicial d'Esgrima dona dret a rebre un certificat de Finalització del Cicle Inicial, així com poder accedir al registre oficial d'entrenadors de cada Comunitat Autònoma (si existeix) i, per tant, dret immediat a poder exercir com entrenador d'esgrima. No obstant no es rebrà la titulació de Grau Mig en Esgrima fins no haver completat el Cicle Final.

 

Preu:

El preu oficial ho marca Ensenyament (Educació en Catalunya) i, a data d'avui, encara no està marcat. No obstant, els cursos d'anys anteriors valien al voltant dels 700€ (350€ cada bloc aprox.).

 

Prova d'Accés o de Nivell:

La prova d'accés es obligatòria en tots els cicles inicials de tots els esports i s'han de realitzar abans de poder accedir al Cicle Inicial. La prova d'esgrima es un examen pràctic presencial, el dia, el dia 18 de Juny (per confirmar), en l'Escola Catalana de l'Esport.

Podeu accedir a més informació en el següent link:

http://ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Proves-especifiques-dacces-als-ensenyaments-esportius

També podeu consultar els diferents requisits per poder estar exempt de la Prova d'accés:

http://ensenyament.gencat.cat/web/.content/home/serveis-tramits/proves/proves-acces/espec-esportius/exempcions/ex-esgrima.pdf

 

Properament anirem actualitzant tota la informació.