La Catalunya League és una competició d’espasa per equips, de caràcter mixta i amistosa, que neix amb l’objectiu de fomentar la bona relació entre els tiradors participants. La vessant lúdica i recreativa d’aquesta prova permetrà gaudir a tots els seus participants d’una competició de caràcter no oficial, on ha de prevaldre el bon ambient per sobre de l’obtenció d’un resultat.

Temporada actual

Durant la temporada 22/23 la Catalunya League arribà a la 18ena edició consolidant d’aquesta manera els seus més de 15 anys d’història. Des de la FCE animem a tots els equips a participar en aquesta nova edició on, com cada any, el bon ambient i la convivència entre equips convertiran aquest esdeveniment en únic i especial.

Per un seguiment en viu dels resultats de la fase de directes del diumenge 11 de juny de 2023 (caldrà anar recarregant la pàgina a mesura que la competició avanci) feu click sobre la següent icona:

Aquí podeu consultar la estructura prevista per Fase de Directes (PDF1) i també els resultats de la XVIII edició – Fase de Poules (PDF2) corresponent a la temporada 22/23:

Aquí podeu consultar la Normativa XVIII edició (PDF1) i també la composició final d’equips (PDF2) corresponent a la temporada 22/23:

Temporades anteriors

Aquí els resultats de la XVII edició – fase de poules (PDF1) i també resultats Final8 (PDF2) corresponent a la temporada 21/22:

Aquí els resultats de la XVI edició corresponent a la temporada 20/21:

Aquí els resultats de la XV edició corresponent a la temporada 19/20: