La Catalunya League és una competició d’espasa per equips, de caràcter mixta i amistosa, que neix amb l’objectiu de fomentar la bona relació entre els tiradors participants. La vessant lúdica i recreativa d’aquesta prova permetrà gaudir a tots els seus participants d’una competició de caràcter no oficial, on ha de prevaldre el bon ambient per sobre de l’obtenció d’un resultat.

Temporada actual

Durant la temporada 23/24 la Catalunya League arriba a la 19ena edició consolidant d’aquesta manera els seus més de 15 anys d’història. Des de la FCE animem a tots els equips, tant d’espasa com de sabre, a participar en aquesta nova edició on, com cada any, el bon ambient i la convivència entre equips convertiran aquest esdeveniment en únic i especial.

Podeu fer un seguiment en viu dels resultats dels dies de competició:

Tot seguit podreu trobar la previsió horària i distribució de la fase final a disputar-se el 2 de juny de 2024 a Sant Sadurní d’Anoia (PDF1 competició Espasa i PDF2 competició Sabre):

Aquí podeu consultar la Normativa XIX edició (PDF1) i també la composició final d’equips i poules (PDF2):

Ja disponibles aquí els resultats de la fase de poules d’espasa disputada el 25/02/2024 – resultats poule 1 (PDF 1) i resultats poule 2 (PDF2):

Temporades anteriors

Aquí els resultats de la XIX edició – fase de poules Espasa (PDF 1 i 2) i també resultats Final8 Espasa i Sabre (PDF 3 i 4 respectivament) corresponent a la temporada 23/24:

Aquí els resultats de la XVIII edició – fase de poules (PDF1) i també resultats Final8 (PDF2) corresponent a la temporada 22/23:

Aquí els resultats de la XVII edició – fase de poules (PDF1) i també resultats Final8 (PDF2) corresponent a la temporada 21/22:

Aquí els resultats de la XVI edició corresponent a la temporada 20/21:

Aquí els resultats de la XV edició corresponent a la temporada 19/20: