En aquest apartat podeu conèixer les possibilitats que la FCE ofereix per promoure la pràctica esportiva de l’Esgrima. A través de l’adreça fce@esgrima.cat podreu demanar-nos pressupostos, factures i concretar dates d’activitats o lloguers.

Lloguer de material esportiu:

Opció destinada a entitats amb finalitat educativa, formativa o cultural (no particulars) que compten amb professionals de l’esport o personal amb iniciativa per crear la seva pròpia Unitat Didàctiva d’Esgrima. Per un preu de 130€ (transport no inclós) podeu gaudir del següent material d’iniciació durant 2 setmanes:

  • 25 sabres d’escuma
  • 25 spadettos
  • 25 màscares protectores de plàstic

Activitats al CEM Reina Elisenda (BCN):

Dissenyem activitats a mida en funció del volum horari desitjat, de la quantitat de dies i de la quantitat de participants. A mode d’exemple una activitat per 2 grups de 25 alumnes i durant un mateix dia (fent un grup en horari de 09:00 a 10:30h i l’altre grup de 10:30 a 12:00h) tindria un pressupost de 250€. El pressupost inclou:

  • Disseny i execució de l’activitat.
  • Monitors dinamitzadors titulats.
  • Tot el material necessari per la sessió.

Activitats a Centres Educatius o similars:

Dissenyem activitats a mida en funció del volum horari desitjat, de la quantitat de dies i de la quantitat de participants. A mode d’exemple, seguint el marc proposat a l’apartat anterior, el pressupost orientatiu per una activitat al vostre Centre seria de 350€ (preu per àrea de Barcelona, consultar preu per resta de territori).