Suport a clubs afiliats

  • Consells inicials per nous clubs: la Federació presta el seu coneixement i el seu servei a clubs que cerquen consells/recomanacions per crear una nova sala d’esgrima, per gestions associades a la creació i manteniment de l’Entitat, per fer noves instal·lacions tecnològiques i/o millores tecnològiques, o per dur a terme activitats de promoció del nostre esport, entre d’altres. Els clubs interessats poden fer arribar les seves consultes, per escrit, a l’adreça de correu electrònic fce@esgrima.cat i seran atesos directament pel personal de la FCE o seran derivats cap als especialistes oportuns.
  • Subvenció de la 1ª quota de club: com a mesura de suport al creixement de cada club la Federació subvenciona el preu de la primera quota anual de club (veure apartat llicències i inscripcions) per aquells clubs que s’afilien a la Federació.
  • Prèstec de material de curta durada: sempre que el material estigui a disposició i després de signatura d’un acord de prèstec, la Federació posa a disposició material d’iniciació i material esportiu específic per una curta durada de temps (fins a 15 dies, sent necessària la renovació de l’acord de prèstec si s’acorda ampliar el termini de prèstec entre les parts).
  • Prèstec de material de llarga durada: sempre que el material estigui a disposició i després de signatura d’un acord de prèstec, la Federació posa a disposició material esportiu específic per una llargada durada de temps (fins a 1 temporada esportiva completa, sent necessària la renovació de l’acord de prèstec si s’acorda ampliar el termini de prèstec entre les parts).
  • Llibre ilustratiu d’esgrima per a infants: La FCE està a punt de posar al mercat un llibre infantil d’esgrima. Es posarà a disposició dels clubs per a que puguin vendre’l i dels beneficis que cada club es tregui per les ventes seran ingresos destinats al propi club.

Subvenció per activitat federada dels clubs

La Federació Catalana d’Esgrima posa en marxa de nou la subvenció per activitat federada de clubs, corresponent a l’any 2023. Es tracta d’una subvenció per l’activitat federada dels clubs afiliats a la Federació Catalana d’Esgrima, que en la convocatoria d’enguany té una dotació de 10.000€ en material esportiu fungible.

Seguidament deixem a la vostra disposició tota la documentació relacionada amb el procés: