Cicle FINAL – edició estiu 2019

Des de fa un anys les formacions de tècnic d’esgrima han passat a formar part del Departament d’Educació i s’han renombrat com a Ensenyaments Esportius de Règim Especial. Aquest ensenyaments esportius s’estucturen de la següent manera: 

ESTRUCTURA DEL CURS

El curs de nivell final consta de 2 blocs obligatoris:

  • Bloc Específic: en aquest bloc es realitzaran les assignatures específiques d’esgrima amb un total de càrrega lectiva de 225h. El curs tindrà lloc a l’Escola Catalana de l’Esport (Esplugues de Llobregat). Les dates del Bloc Específic són del 25 de juny de 2019 al 2 d’agost de 2019. 
  • Bloc Comú: en aquest bloc es realitzen les assignatures comuns a tots els esports. Aquest bloc es pot realitza a qualsevol dels Centres Educatius que l’ofereixen, sigui quina sigui la Comunitat Autònoma, i en diferents formats (presencials, online, etc.).
    Les dates poden variar en funció del curs triat, podeu fer servir el buscador de cursos a Catalunya per trobar el Bloc Comú que millor s’adapti. 

Feu click aquí per més informació sobre assignatures i volum horari. 

PREU

Els preus oficials els marca Ensenyament (Generalitat de Catalunya) i no venen marcats per la FCE. El Bloc Específic es paga al compte corrent de la Federació Catalana d’Esgrima (ES23 2100 3448 1522 00086370) mentre que el Bloc Comú es paga al compte corrent del Centre Educatiu escollit. 

Fent click aquí accidereu al llistat oficial de preus. 

INSCRIPCIÓ i MATRICULA AL CURS

El procés d’inscripció o matrícula depen també d’Ensenyament (Generalitat de Catalunya). En primer lloc sempre cal fer la preinscripció en el Centre on es vulgui cursar el Bloc Comú o el Bloc Específic. Fent click aquí accidereu a tota la informació relacionada.  

TITULACIÓ

Finalitzar el Cicle Final d’Esgrima dona dret a la titulació de Grau Mig en Esgrima i la seva homologació a un títol oficial.