Cicle INICIAL – edició 2019

Us informem que l’Escola Catalana de l’Esport, conjuntament amb la Federació Catalana d’Esgrima, te previst realitzar durant l’estiu de 2019 un CICLE INICIAL DE TÈCNIC D’ESGRIMA. Des de fa 3 anys les formacions d’entrenadors d’esgrima han passat a formar part d’Educació i s’han renombrat com a Ensenyaments Esportius de Règim Especial. Aquest ensenyaments esportius s’estucturen de la següent manera: 

Estructura del curs

El curs de nivell inicial consta de 2 blocs:

  • Bloc Específic: en aquest bloc es realitzaran les assignatures específiques d’esgrima amb un total de carga lectiva de 135h.

          Les dates del bloc específic són: 18 de juny del 2019 al 12 de juliol de 2019 (horari intensiu de 8:00 a 17:00)

  • Bloc Comú: en aquest bloc es realitzen les assignatures comuns a tots els esports. Aquest bloc es pot realitza a qualsevol Comunitat Autònoma i en diferents formats (presencials, online, etc.). Les dates poden variar en funció de la Comunitat Autònoma on es realitzi. 

          Per conèixer les dates disponibles pels cursos de bloc comú feu click aquí.

Més informació sobre assignatures i volum horari en el següent link:

http://queestudiar.gencat.cat/ca/estudis/esportius/modalitats/esgrima/

Titulació 

Finalitzar el Cicle Inicial d’Esgrima dona dret a rebre un certificat de Finalització del Cicle Inicial, així com poder accedir al registre oficial d’entrenadors de cada Comunitat Autònoma (si existeix) i, per tant, dret immediat a poder exercir com entrenador d’esgrima. No obstant no es rebrà la titulació de Grau Mig en Esgrima fins no haver completat el Cicle Final.

Seu

Escola Catalana de l’Esport – Esplugues de Llobregat (Barcelona). 

Preu

Els preus oficials els marca Ensenyament (Generalitat de Catalunya) i no venen marcats per la FCE.

Fent click aquí accidereu al llistat oficial de preus. 

Inscripció i matrícula 

El procés d’inscripció o matrícula depen també d’Ensenyament (Generalitat de Catalunya). En primer lloc cal fer la preinscripció entre els dies 6 de maig i 7 de juny del 2019 (presencialment a l’Escola Catalana de l’Esport) .  Fent click aquí accidereu a tota la informació relacionada.  

Prova d’Accés o de Nivell:

La prova d’accés es obligatòria en tots els cicles inicials de tots els esports i s’han de realitzar abans de poder accedir al Cicle Inicial. La prova d’esgrima es un examen pràctic presencial, programada pel dia 13 de Juny a les 12:30h, a les instal·lacions de l’Escola Catalana de l’Esport.
El termini d’inscripció per la prova d’accès abraça del 3 al 22 de maig de 2019. 

Consulta aquí com fer la inscripció a la prova de nivell. 

Consulta aquí els requisits per poder estar exempt de la Prova d’accés.